DDI No Barrier tours

We zijn er trots op dat we een DDI certificatie hebben, regelmatig duiken we het zwembad in met veteranen die een trauma hebben opgelopen. We mochten inmiddels al ruim 60 mannen en vrouwen begeleiden en kennis laten maken met de duiksport. Omdat we zelf ook veteraan zijn snappen we heel erg goed wat er omgaat in de kandidaten. In 100% van de gevallen komen de kandidaten met een big smile boven water, geweldig om dit te mogen doen in samenwerking met het BNMO en het Militair Revalidatie Centrum in Doorn. Gaan we nog heel vaak organiseren. There are no Barriers!!

Mooie ontwikkelingen

Afgelopen zondag een erg goed gesprek gehad met een vertegenwoordiger van het BNMO ( Bond voor Nederlandse Militaire Oorlogslachtoffers) over het project HERO ( Helping Eachother by Reaching Out ) Dit project houdt in dat iedere (oud) militair,politieman/vrouw of andere geuniformeerde dienst, deel kan nemen aan de kennismakings dagen. Op deze dagen kan men kennis maken met de duiksport. Dit  doen we in nauwe samenwerking met DDI die er in gespecialiseerd is om te leren duiken aan mensen met een beperking. We zijn lekker bezig met mooie dingen. Tot Later!

Hier istie dan!

Met dank aan CAF-Design voor het maken van m’n eigenste website.

Nieuwtjes events komen op deze pagina terecht zodat iedereen op de hoogte is van wat er staat aan te komen. Kijk lekker rond en laat me maar weten wat je er van vind.